Reise til Rivieraen

Hvordan reise til Antibes og Juan Les Pins?

Den enkleste måten å komme til Antibes og Juan Les Pins er med fly fra Norge til NICE. Det går daglige direkteruter fra mange norske flyplasser med bl.a. SAS og Norwegian til NICE i sesongen. Utenom sommersesongen går det fly hver torsdag med retur søndag fra Gardermoen. Disse er som regel billige og gir en flott lang-weekend på Rivieraen!

KLM via Amsterdam er et annet alternativ som tar lengre tid på grunn av mellomlanding i Amsterdam, men er ofte rimeligere i høysesongen.

Vis større kart

Fra flyplassen i Nice går det både busser og tog til Antibes/Juan Les Pins og Cannes.

Buss:
Påstigning rett utenfor ankomstterminalen (Terminal 1). Både flybuss og ordinær buss til Cannes. De har stopp på mange holdeplasser i Antibes/Juan Les Pins.
Flybussen (nr 250) går fra plattform 6 og stopper i Antibes, Juan Les Pins og Golfe Juan på veg til Cannes.

Tog:
Det ta ca 10 – 15 minutter å gå fra terminal 1 til togstasjonen Gare de Nice Saint Augustin. Derfra går det tog mot Cannes hvert 20. minutt. Alle togene stopper både i Antibes og Juan Les Pins. Turen tar ca 20 minutter.
Taxi
Ta ikke taxi fra flyterminalen til stasjonen om du ikke må! Veiene er slik at taxien nesten må til Nice for å snu og komme tilbake til stasjonen. Turen koster derfor 25 – 30 Euro!

Du kan ta taxi rett utenfor terminalbygninger.  Det koster ca 70 Euro til Antibes/Juan les Pins.

Hvor kan du bo?

Den beste prisen får du ved å bestille via linkene. Her ser du også beskrivelse av hotellene.
Vi har også leiligheter i Juan les Pins og Golfe Juan, mellom Nice og Cannes, som du kan leie mens du er der.